CNP po prvi put na "MESS"-u

U okviru 55. izdanja Internacionalnog teatarskog festivala "MESS" u Sarajevu ljubitelji teatra moći će da pogledaju 22 predstave iz 13 država, a u skladu sa sloganom 55. MESS-a “Prvi put“, svi autori i autorke se prvi put pojavljuju na MESS-u.
0 komentar(a)
CNP, Foto: Boris Pejović
CNP, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.09.2015. 11:42h

Crnogorsko narodno pozorište učestvovaće na jubilarnom 55. izdanju Internacionalnog teatarskog festivala "MESS" u Sarajevu. Festival će se održati od 2. do 11. oktobra, a CNP će se predstaviti sa komadom "Povratak" 6. oktobra.

Ova predstava se izvodi po tekstu Harolda Pintera, u režiji i adaptaciji Mirka Radonjića. U njoj igraju: Dragan Račić, Petar Novaković, Momo Pićurić, Aleksandar Radulović, Aleksandar Gavranić i Karmen Bardak.

U okviru 55. izdanja Internacionalnog teatarskog festivala "MESS" u Sarajevu ljubitelji teatra moći će da pogledaju 22 predstave iz 13 država, a u skladu sa sloganom 55. MESS-a "Prvi put", svi autori i autorke se prvi put pojavljuju na MESS-u.

Izvođenjem iste predstave "Povratak" na Sceni Studio CNP će u četvrtak 1. oktobra otvoriti vrata teatra i tako započeti novu sezonu . Za oktobar nijesu u planu izvođenja premijera.

Pogledajte šta će još sve biti na repertoaru narednog mjeseca.

Bonus video: