Boje jutra u ponedjeljak: Uživo uključenja sa protesta DF-a

U Bojama jutra vidjećete i kako je protekao “Seanema Film Festival” koji se održava pod sloganom “Izazov korumpiranom umu” u Ulcinju, na plaži hotela Otrant, u organizaciji NVO iAct.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Boje jutra, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 27.09.2015. 18:35h

Reporteri Boja jutra TV Vijesti izvještavaće u ponedjeljak ujutro sa protesta DF-a, koji je započeo večeras na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i odžan ispred zgrade Skupštine Crne Gore.

Provjeriće na licu mjesta kako je protekla prva protestna noć, te koliko je ljudi dočekalo jutro na ulici. Čućete i kako se odvija saobraćaj u Podgorici, obzirom na zabranu vožnje u užem gradskom jezgru zbog održavanja protesta.

U okviru rubrike Savjeti ljekara, dr Zorica Ražnatović govoriće o nepravilnom rastu zuba kod djece i upotrebi fiksne proteze.

U Bojama jutra vidjećete i kako je protekao “Seanema Film Festival” koji se održava pod sloganom “Izazov korumpiranom umu” u Ulcinju, na plaži hotela Otrant, u organizaciji NVO iAct. Festival je otvarilo ostvarenje domaćeg režisera Nikole Vukčevića "Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa".

Svijet ove godine proslavlja 100 godina od rođenja Artura Milera, jednog od najvećih pisaca 20. vijeka. Gradsko pozorište Podgorica, poput mnogih teatara pridružuje se obilježavanju ovog jubileja, pa ćete u jutarnjem programu saznati na koji način.

Vrata Crnogorskog narodnog pozorišta otvaraju se 1. oktobra. Čućete šta će sve biti na repertoaru.

Sportske aktuelnosti, kao i svakog ponedjeljka, komentariše urednik sportske redakcije TV Vijesti Aleksandar Radović.

Radnu sedmicu uz Boje jutra na TV Vijesti započnite i uz servisne informcije Urgentnog centra Crne Gore, Auto-moto saveza CG, Operativno komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede CG.

Bonus video: