Turnir poznatih u basketu: Dritan na Raška, karatista na fudbalera

U prvoj ekipi će igrati karatista Almir Cecunjanin, predsjednik Građanske alijanse Boris Raonić i pjevač Ivan Čanović, koji će snage odmjeriti sa bivšim fudbalskim reprezentativcem Nišom Saveljićem, predsjednikom Demokratske Crne Gore Aleksom Bečićem i novinarom Markom Milačićem
64 pregleda 14 komentar(a)
Košarkaški teren, Foto: Shutterstock
Košarkaški teren, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.09.2015. 17:58h

Revijalni mini turnir poznatih ličnosti igra se danas u 18.30 na terenu kod gimnazije Slobodan Škerović u okviru velikog turnira u basketu koji organizuje TV Vijesti sa Košarkaškim centrom Gimnazija.

Određene su ekipe, kao i polufinalni parovi.

U prvoj ekipi će igrati karatista Almir Cecunjanin, predsjednik Građanske alijanse Boris Raonić i pjevač Ivan Čanović, koji će snage odmjeriti sa bivšim fudbalskim reprezentativcem Nišom Saveljićem, predsjednikom Demokratske Crne Gore Aleksom Bečićem i novinarom Markom Milačićem.

Drugi polufinalni par čine ekipa koju predvodi ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, a u kojoj igraju i viceguverner Centralne banke Crne Gore Velibor Milošević i Slobodan Popović poznatiji kao DJ PS i ekipa koju čine reper Balša Krkeljić Sivilo, nezavisni poslanik i potpredsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i urednik portala "Vijesti" Srdan Kosović.

Veliki turnir u basketu koji Televizija Vijesti u saradnji sa Košarkaškim centrom Gimnazija organizuje pod nazivom „Svi smo jedan tim – u susret Eurobasketu“, počeo je u utorak i svojevrsna je najava evropskog prvenstva u košarci, koje će TV Vijesti ekskluzivno prenositi.

U cilju poboljšanja uslova za bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima, kako za djecu tako i za sve sugrađane, TV Vijesti je u ranijem periodu, u saradnji sa svojim partnerima, obnovila preko 30 košarkaških igrališta širom Crne Gore. TV Vijesti će se i dalje truditi da organizuje akcije obnove sportskih igrališta koji su sastavni dio školskih terena ili terena za rekreaciju u stambenim kvartovima u Podgorici – donacije u vidu sportskih rekvizita neophodnih za odvijanje sportskih aktivnosti.

Prijatelj turnira je "Suza" voda, a turnir se igra loptama Molten koje se mogu pronaći u svim radnjama Cakan sporta.

Bonus video: