Ovako je protekao prvi dan turnira u basketu

U živopisnom ambijentu dvorane kod Gimnazije, 30 ekipa iz svih krajeva Crne Gore počeli su turnir koji će trajati do petka
0 komentar(a)
Basket turnir, Foto: TV Vijesti
Basket turnir, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 02.09.2015. 14:57h

U organizaciji Košarkaškog centra Gimnazija Podgorica i Televizije Vijesti sinoć je počeo turnir u uličnoj košarci, kao uvertira za predstojeći Eurobasket, koji će TV Vijesti prenositi od subote.

U živopisnom ambijentu dvorane kod Gimnazije, 30 ekipa iz svih krajeva Crne Gore počeli su turnir koji će trajati do petka. Na okupu su svi najbolji igrači strit-basketa, takmičarski naboj je veliki, a po broju ljubitelja košarke koji su pratili prvi dan vidi se i koliko je ovaj sport popularan.

Uzbudljivo je bilo prvog dana turnira u strit-basketu, najvećeg ikad odigranog kod nas. Grupna faza je tek počela – ni pobjede nisu bile garancija prolaza u drugi krug, ni porazi nisu značili eliminaciju, ali takmičarski naboj prisutan u svakom meču, borba za svaku loptu.

I veliko interesovanje, mnogo ljudi oko terena kod podgoričke Gimnazije – vidi se koliko je košarka popularna u Crnoj Gori.

Prijatelj turnira je "Suza" voda.

Turnir se igra loptama Molten koje se mogu pronaći u svim radnjama Cakan sporta.

Bonus video: