PG: Evo kako će izgledati zatvoreni bazen, tržni centar na Koniku...

Glavni menadžer Opštine Podgorica tvrdi da ove godine opština ima znatno manji budžet u odnosu na prošlu, te da ostvarivanje njihovih planova zavisi i od donacija i sponzorstva
257 pregleda 34 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2015. 18:11h

Dragutin Ðeković, glavni menadžer Opštine Podgorica gostovao je u "Bojama jutra" na TV Vijesti i tom prilikom gledaoce upoznao sa velikim planovima Glavnog grada. Ðeković je najavio da će biciklisti, konačno, za dva mjeseca dobiti prvu biciklističku stazu, a nakon nje uslijediće i ostale planirane.

Ðeković se nada i da će do kraja godine početi izgradnja dva nova vrtića.

Za mjesec biće otvoren i ženski paviljon u Centru za rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci na Kakarickoj gori, a krajem godine trebalo bi da počne i izgradnja tržnog centra na Koniku.

Stručnjaci su već projektovali i zatvoreni bazen u Podgorici, međutim, kada će građani dobiti, kako je Ðeković istakao "ukras grada", još se sa preciznošću ne može reći.

Glavni menadžer Opštine Podgorica tvrdi da ove godine opština ima znatno manji budžet u odnosu na prošlu, te da ostvarivanje njihovih planova zavisi i od donacija i sponzorstva.

Pogledajte kako su to sve zamislili u Opštini Podgorica.

U međuvremenu, stiglo je dosta pitanja za Ðekovića, no zbog ograničenog vremena za gostovanje u emisiji "Boje jutra", nije stigao da odgovori na njih. Ipak, kako je istakao, rado će gledaocima dati odgovore i to već u ponedjeljak, takođe u "Bojama jutra" na TV Vijesti.

Imate još vremena da pošaljete pitanja na boje.jutra@gmail.com

Galerija

Bonus video: