Drobnič i Delegacija EU u Podgorici imaju podršku Brisela

"U svom radu, Delegacija EU u Crnoj Gori uživa punu podršku sjedišta EU u Briselu. U ispunjavanju svog mandata, Delegacija EU u potpunosti sprovodi politiku i izražava stavove EU institucija“
62 pregleda 5 komentar(a)
Mitja Drobnič
Mitja Drobnič
Ažurirano: 04.08.2015. 11:15h

Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Crnoj Gori, Mitja Drobnič, ima punu podršku sjedišta u Briselu i posao obavlja u skladu sa svojim mandatom, poručila je portparolka EU za susjedstvo i pregovore o pridruživanju, Maja Kocijančič.

Kocijančić je reagovala povodom, kako je navela, negativnog izvještavanja pojedinih medija u Crnoj Gori o institucijama EU i njenim predstavnicima i saopštila da su ti navodi neosnovani i već demantovani kada su prvi put objavljeni.

Ponavljanje takvih navoda, kako je saopštila, je kontraproduktivno.

"U svom radu, Delegacija EU u Crnoj Gori uživa punu podršku sjedišta EU u Briselu. U ispunjavanju svog mandata, Delegacija EU u potpunosti sprovodi politiku i izražava stavove EU institucija“, saopštila je Kocijančić.

Isto, dodala je, važi i za šefa Delegacije EU u Crnoj Gori, Mitju Drobniča, „koji uživa punu podršku sjedišta EU u Briselu i svoj posao obavlja u skladu sa svojim mandatom“.

Bonus video: