"Na plaži u Sutomoru huligani piju, drogiraju se i pjevaju nacionalističke pjesme"

Policajac koji je pozvan zbog jednog od incidenata navodno je kazao da mu ne pada na pamet da se za 400 eura, koliko zarađuje, zamjera drogiranoj rulji
290 pregleda 150 komentar(a)
Haos, plaža Sutomore, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Haos, plaža Sutomore, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Ažurirano: 28.07.2015. 17:54h

Revoltirani zbog nemoći da stanu na kraj bahatom ponašanju mladih koji na glavnoj plaži u Sutomoru, tokom noći ometaju odmor brojnim turistima, a njima prave probleme u poslovanju, zakupci plaže obratili su se našoj redakciji.

Snimak koji vidite, kako tvrde zakupci, samo je dio atmosfere koja se svake noći od jedan sat iza ponoći do šest ujutro dešava na sutomorskoj plaži.

Zakupci kažu da se huligani, kako su ih nazvali, na plaži opijaju, koriste narkotike, viču i pjevaju nacionalisticke pjesme.

Oni takođe često bacaju kante za smeće u more i ometaju u radu komunalnu službu.

Kako nam je ispričao jedan od zakupaca, koji je želio da ostane anoniman, nedavno je jedan mladić, vidno alkoholisan, tražio od radnika komunalne službe vozilo, što je radnik odbio, pa je mladić nasrnuo na njega.

Nakon poziva, došao je policajac, ali je navodno kazao da mu ne pada na pamet da se za 400 eura, koliko zarađuje, zamjera drogiranoj rulji.

Kako ovaj problem nije od juče, zakupci i zainteresovani građani su se obraćali Opštini Bar, policiji i komunalnoj policiji, gdje im je obećano da će se problem riješiti.

Pomaka jos nema.

Bonus video: