Serija ''Bitange i princeze'' svakog dana prije Vijesti u pola 7

Muziku za ovu seriju pisali su članovi benda ‘’Hladno pivo’’, čiji frontmen Mile Kekin igra u seriji lika Sašu, momka zavisnog od erotike
165 pregleda 1 komentar(a)
Bitange i princeze
Bitange i princeze
Ažurirano: 12.07.2015. 07:22h

Od ponedeljka 13. jula moći ćete da gledate hrvatsku seriju snimanu po uzoru na američku komičnu seriju ''Prijatelji''. Serija ''Bitange i princeze'' emitovaće se svakog dana od 17:50h na Televiziji Vijesti.

Serija se osvrće na život pet glavnih likova: Nabrijani dečko iz centra Robi, vječni student, bahat, u stalnom sukobu sa zgodnom Irenom, ne previše pametnom, ali vrlo snalažljivom i probojnom bivšom manekenkom koja je odlučila voditi smisleniji život. Njih dvoje su glavni pokretači većine nesporazuma i razmirica. Dvojica potpuno različitih najboljih prijatelja, Kazimir i Teo, igrom sudbine postaju Robijevi cimeri. Kazimir je zbunjeni tip koji je donedavno živio sa zahtjevnom majkom, zna sve o filmovima, muzici i sličnom, ali nikad nije imao ozbiljnu djevojku, ne snalazi se najbolje u društvu, ali je to odlučio promijeniti i osamostaliti se. Njegov prijatelj iz djetinjstva Teo prava mu je suprotnost - visoki, pametni, snalažljivi i uspješni mladi advokat kojem je uvijek u životu sve išlo od ruke i koji je Kazu uvijek čuvao kao mlađeg brata.

Tu je, na kraju, i povučena, ali simpatična Irenina, 'slučajna' cimerka Lucija, koja s Kazom počinje raditi u videoteci. Njihovi međusobni odnosi, problemi na poslu te uobičajeni životni problemi mladih ljudi koji počinju samostalno živjeti prirediće nam zanimljive i komične situacije.

Muziku za ovu seriju pisali su članovi benda ‘’Hladno pivo’’, čiji frontmen Mile Kekin igra u seriji lika Sašu, momka zavisnog od erotike.

Glavne uloge tumače: Rene Bitorajac, Mila Elegović, Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Nataša Dangubić.

Od ponedjeljka, 6. jula, fanovi serije "Poaro" imaju priliku da prate pohode slavnog detektiva svakog radnog dana od 19.10h na TV Vijesti. U popularnoj britanskoj seriji, zasnovanoj na kratkim pričama Agate Kristi, Dejvid Sačet tumači glavnu kao detektiv Herkul Poaro.

Širom Engleske pa sve do Mediterana, Poaro se nadmudruje s ubicama i otmičarima, trovcima i lopovima u uzbudljivom vrtlogu zločina.

"Boje jutra" i ovog ljeta sa mora. Ove godine, imate priliku da gledate vaš omiljeni jutarnji program iz budvanskog hotela "Avala", koji će biti partner u ovogodišnjem prikazivanju ljetnjih Boja jutra, zanimljive priče, reportaže, gostovanja iz kojih saznajete brojne servisne ali interesantne informacije kao i nagrade za najvjernije gledaoce koje ćemo nagradjivati još ljepšim i vrjednijim nagradama nego ikada do sada!

Televizija Vijesti je za najmladje gledaoce pripremila i jedno iznenadjenje. Od ponedeljka na TV Vijesti počinjemo sa emitovanjem planetarno popularne crtane serije ‘’Pepa prase’’, najmlađi će Pepu moći da pogledaju u okviru jutarnjeg programa i Dječijeg jutra na TV Vijesti.

Najbolja crtana serija za predškolski uzrast koja je u rekordnom roku dobila svoje igračke u jednom od najboljih lanaca dječjih igračaka Toys 'R' Us.

Kritika u ocjeni bila je jednoglasna: povratak crtaća koji na zabavan način djecu uči moralno ispravnim poukama.

Gledaoci TV Vijesti tokom ljeta, iz sedmice u sedmicu, imaće priliku da se upoznaju sa dostignućima novih tehnologija. Informisaćemo ih kako da pravilno koriste pametne telefone, te koje su to aktuelne aplikacije u ljetnjim mjesecima. Očekuju ih savjeti stručnjaka, ali i novi trendovi iz svijeta modernih tehnologija.

Emisiju M tech gledajte srijedom u 16h a repriza emisije je nedjeljom od 13:30h.

Magazin Bez granica, najpopularnija emisija te vrste u Crnoj Gori, na zahtjev gledalaca tokom ljeta emitovaće najinteresantnije emisije ovosezonskih emisija.

Tokom ljeta slijedi pauza u emitovanju turske serije ‘’Crna ruža’’ i regionalnog hita ‘’Kud puklo da puklo’’ a nove episode ovih popularnih serija možete gledati od jeseni na TV Vijesti.

Bonus video: