Saradnja URA i Delegacije EU

Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja o prilikama u Crnoj Gori i procesu pridruživanja EU. Konstatovano je da je pitanje dobro uređenog izbornog zakonodavstva jedan od političkih prioriteta za Crnu Goru
5 komentar(a)
Mitja Drobnič, URA, Foto: URA
Mitja Drobnič, URA, Foto: URA
Ažurirano: 08.06.2015. 14:50h

Pitanje dobro uređenog izbornog zakonodavstva jedan je od političkih prioriteta za Crnu Goru, a vladavina prava mora ostati u fokusu eurointegracija, poručeno je nakon današnjeg sastanka predsjednika i potpredsjednika Građanskog pokreta Ujedinjene reformske akcije (URA) Žarka Rakčevića i Rada Bojovića sa šefom Delegacije EU u Crnoj Gori, Mitjom Drobničem i savjetnicom za vladavinu prava u Delegaciji EU, Barbarom Rotovnik.

Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja o prilikama u Crnoj Gori i procesu pridruživanja EU. Konstatovano je da je pitanje dobro uređenog izbornog zakonodavstva jedan od političkih prioriteta za Crnu Goru. Takođe, sagovornici su se saglasili da vladavina prava mora ostati u fokusu eurointegracija. Dogovoreno je da Građanski pokret URA i Delegacija EU u Crnoj Gori održavaju stalnu komunikaciju u cilju kvalitetne i dugoročne međusobne saradnje.

Dogovoreno je da Građanski pokret URA i Delegacija EU u Crnoj Gori održavaju stalnu komunikaciju u cilju kvalitetne i dugoročne međusobne saradnje, navodi se u saopštenju URA.

Bonus video: