"Oboji me’" ovog puta u Kučima, u selu Ubli

U trećoj emisiji pričamo priču o odličnim đacima koji uče, polažu eksternu maturu, planiraju koju srednju školu će upisati, sanjaju o budućnosti
0 komentar(a)
Oboji me, Foto: TV Vijesti
Oboji me, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 14.05.2015. 08:27h

Oboji me je novi društveno odgovorni projekat u kome učestvuju kompanije Isomat, Cerovo , Luxenterijeri , te Ministarstvo prosvjete i Televizija Vijesti. Cilj nam je da obnovimo pet škola u Crnoj Gori, da ih obojimo u neke vedrije boje. Budući da su obnova fasada ili krečenje unutrašnjih zidova najpotrebniji seoskim školama, Ministarstvo prosvjete odabralo je koje će škole biti naši domaćini .

U trećoj emisiji Oboji me predstavljamo vam školu u Ublima, pričamo priču o odličnim đacima koji uče, polažu eksternu maturu, planiraju koju srednju školu će upisati, sanjaju o budućnosti.

U emisiji Oboji me, koja je na programu večeras, pogledajte kako su tekli radovi na osnovnoj školi ’’Đoko Prelević’’ i koju boju ćemo sada izabrati. Pogledajte i kako izgleda ova škola, koliko ima đaka, obradovaćemo vas pričom o tome da se ovaj kraj u poslednje vrijeme vraća život, da se sve više ljudi vraća svojoj rodnoj grudi.

Nakon ove škole, partneri i TV Vijesti odmah nastavljaju dalje, idemo na jug Crne Gore , imamo sve što nam je potrebno. Imamo volju, odlične majstore, građevinski materijal neophodan za obnovu fasada , imamo vedre boje. Nagrada su za nas samo dječiji osmijesi.

Kompanija Cerovo je poznata u Baru, ali i širom Crne Gore, po društveno-odgovornom poslovanju koje sprovodi duži niz godina. Cerovo je dobitnik više nagrada za filantropiju među kojima su najvažnije, Iskra koju dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo a koju je ova kompanija dobila za doprinos filantropiji na lokalnom nivou. Takođe, dobitnici su nagrade Unije poslodavaca za društveno odgovorno poslovanje 2014.godine.

Takođe, ova firma je bilo jedan od najvećih partnera TV Vijesti u akciji ‘’Svi smo jedan tim’’ kada su Marijana Kadić Bojanić i TV Vijesti dobili nagradu za filantropiju ‘’Iskra’’ 2013. godine. Takođe, TV Vijesti već godinama sprovodi mnoštvo filantropskih akcija.

Urednica emisije je Jelena Marković Čađenović.

Emisija ‘’Oboji me’’ na programu je večeras u 21:45h.

Bonus video: