Kud puklo da puklo: Damir pravi momačko veče

Don Ante prijeti očajnom Nediljku i zahtjeva od njega da ćuti o svemu i pusti Gogu da se uda za Damira. Sveštenik Mirko shvata da je otkrivanjem tajne don Anti samo učinio još gore
293 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 13.05.2015. 08:13h

Danas u 17:30h u 56. epizodi pogledajte:

Nakon burnih svađa, Milica ipak potpiše za Krasinac. Katarina na kraju kida ugovor – odlučuje se za Oštrovac pod utiskom Damirovog poljupca.

Mali Zoki ipak uspije da inspektorku emotivnom manipulacijom natjera da se predomisli. Barbara i Sveto su sretni zbog ovoga.

Mile i Zdenka shvataju da im sin nije srećan s Gogom, i međusobno se tješe. Mirko slijedi Gogu i shvata da je Nediljko otac Goginog djeteta.

Mile i Stipe se posvađaju s Vjekom i Mrkim oko uslova vjenčanja, što gotovo eskalira u oružani sukob, na Zdenkin užas. Situaciju nekako smire Damir i Goga, uz kompromisne dogovore.

Nesretni Damir pravi momačko veče s Josipom, Stipom i Miletom. Pijani provaljuju u Svetovu prodavnicu i kradu pića. Kradu i patuljke iz vrta don Ante, gdje Mile povrijedi glavu, Stipeta na straži zaborave (pa se sam pijan vraća kući), a Josip sretne Larisu, koja saznaje da je prekinuo s Dianom i baca se na zavođenje.

Sveštenik Mirko svim silama pokušava da nagovori Gogu i Nediljka da kažu istinu, što mu ne uspijeva. Frustriran, ispovijeda se don Anti, misleći da će ovaj nešto učiniti. Don Ante prijeti očajnom Nediljku i zahtjeva od njega da ćuti o svemu i pusti Gogu da se uda za Damira. Sveštenik Mirko shvata da je otkrivanjem tajne don Anti samo učinio još gore.

Tomislavu je dosta depresivnih Kreša i Katarine. Odlučuje riješiti problem Đurinom rakijom.

Pri povratku kući s momačke večeri, pijani Damir moli pripitu Katarinu za pomoć, zbog očeve povrede. Ona na kraju pristaje, odlazi kod Damirovih, napije se do kraja s emotivnim Miletom.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: