Ubice Strugara se krile na primorju i pripremale novu likvidaciju?

Policija je vjerovala da su ubice odmah nakon zločina pobjegle iz Crne Gore, ali prema saznanjima TV Vijesti iz izvora istrage, sada imaju nesporna operativna saznanja da su oni mjesecima bili samo nekoliko desetina kilometara dalje od Podgorice, na primorju, gdje su pripremali novu likvidaciju
219 pregleda 0 komentar(a)
Vinetu Strugar, crnogorska policija, Foto: Screenshot (YouTube)
Vinetu Strugar, crnogorska policija, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 10.05.2015. 18:07h

Ubistvo Vinetua Strugara 2014. godine mnoge je začudilo, jer se vjerovalo da se povukao iz kriminalnih voda. Ubice su ga čekale u zasjedi, a da bi sve prošlo bez svjedoka ubili su i Mirka Radovića, prijatelja sa kojim se Strugar te večeri zatekao.

Da je egzekucija bila planirana do detalja pokazuje i činjenica da su se ubice nakon zločina odvezle u obližnju garažu gdje su zapalile automobil iz kojeg je pucano, kao i oružje. Vatra je uništila sve tragove u automobilu. U istragu su odmah uključene i kolege iz regiona.

Policija je vjerovala da su ubice odmah nakon zločina pobjegle iz Crne Gore, ali prema saznanjima TV Vijesti iz izvora istrage, sada imaju nesporna operativna saznanja da su oni mjesecima bili samo nekoliko desetina kilometara dalje od Podgorice, na primorju, gdje su pripremali novu likvidaciju.

Bonus video: