"Kud puklo da puklo": Bijesna Gogina braća love Damira po selu

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru
215 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 07.05.2015. 07:52h

Danas u 17:30h u 54. epizodi serije "Kud puklo da puklo" pogledajte:

Nakon burnih svađa, Milica ipak potpiše za Krasinac. Katarina na kraju kida ugovor – odlučuje se za Oštrovac pod utiskom Damirovog poljupca.

Bijesna Gogina braća love Damira po selu. Žele da ga prebiju, jer im je povrijedio sestru. Nakon skrivanja kod Katarine na tavanu i bježanja po šumi, napokon ga uhvate i istuku. Spašava ga Katarina s puškom i Hundom. Katarina se sve više povezuje s Damirom, što primijeti Marko. Damira posjećuje očajna Goga i govori mu da nosi njegovo dijete.

Sveto se sve više zaljubljuje u Barbaru i uvjeren je da mu šalje signale. Ona sve to mučno trpi zbog pozicije u Odboru. Sveštenik Mirko poziva članove odbora u župnu kancelariju i pokušava im reći da je Barbara kriva za Svetino stanje. Ona se izvlači time što objavljuje da je u vezi sa Svetom. Oduševljeni Sveto kod kuće želi voditi ljubav s Barbarom, koja mu, zgađena, napokon kaže da ga je ona prijavila poreskoj inspekciji.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju "Kud puklo da puklo" premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: