Kud puklo da puklo: Tomislav i Krešo u panici zbog starice

Pred Đurinom kućom pojavljuje se starica Ivka koja se očito izgubila. Tomislav i Krešo su u panici jer misle kako su Oštrovčani poslali staricu da ih opet zarazi
50 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 01.05.2015. 09:25h

Danas u 17:30h u 50. epizodi pogledajte:

Pred Đurinom kućom pojavljuje se starica Ivka koja se očito izgubila. Tomislav i Krešo su u panici jer misle kako su Oštrovčani poslali staricu da ih opet zarazi. Dolaze Višnja i Marko. I oni se zabrinu zbog prisustva nepoznate starice. Marko je siguran da je urota u pitanju. Katarina shvata da je Ivka Damirova baka.

Sveto pokušava izbaciti Mileta iz odbora, ali u zadnji trenutak u kancelariju upada sveštenik Mirko i sprečava da izbace Mileta. Sveto je bijesan zbog toga.

Marko odlučuje da će izgraditi zid kako bi ogradio svoju porodicu od ludaka Oštrovčana.

Katarina dovodi staricu Ivku kod Gavrana. Zdenka je jako zabrinuta kako je starica uspjela sama došetati od Gospića do Oštrovca. Naziva svoju sestru koja se brine o njihovoj majci i optužuje je da ju je zanemarivala. Sestre se posvađaju i Zdenka odluči da će Ivka ostati živjeti kod njih. Josip odlučuje prihvatiti Miletov novac i otvoriti prodavnicu. Sveto pobjesni i optužuje sina da ga je izdao. Marko je ozbiljno prionuo na posao gradnje zida oko Đurinog imanja.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju "Kud puklo da puklo" premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: