Oboji me: Društveno odgovorni projekat, obnova pet škola u Crnoj Gori

Najnoviji projekat koji započinje večerašnjom emisijom je nastavak napora TV Vijesti da konstantno pomaže u poboljšavanju uslova školovanja i bavljenja sportom naših školaraca
143 pregleda 0 komentar(a)
sport, škola, Foto: Shutterstock
sport, škola, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.04.2015. 13:56h

Emisija "Oboji me" će pratiti iz epizde u epizodu društveno odgovorni projekat tokom kojeg će TV Vijesti zajedno sa partnerima - kompanijama Isomat, Cerovo i Luksenterijer, te Ministarstvom prosvjete raditi na obnovi pet škola u našoj zemlji.

Čekajte nas na sjeveru, jugu, ali i u centralnom dijelu Crne Gore. Imamo volju, entuzijazam, slijedi priča – Oboji me.

Tokom akcije "Svi smo jedan tim" obnovljeno je preko 30 košarkaških igrališta u školskim dvorištima širom Crne Gore.

Partneri su bili Erste banka, Elektroprivreda CG, Cerovo, Fondacija Petrovic Njegos, Fakt, Studio Moderna, Elan, Porto Montenegro, Neckom..

Time je TV Vijesti zajedno sa partnerima ukazala na neophodnost obezbjeđivanja boljih uslova za bavljenje sportom ali i skrenula pažnju na probleme i loše uslove u mnogim školama.

Najnoviji projekat koji započinje večerašnjom emisijom je nastavak napora TV Vijesti da konstantno pomaže u poboljšavanju uslova školovanja i bavljenja sportom naših školaraca.

Kompanija Cerovo je poznata u Baru, ali i širom Crne Gore, po društveno-odgovornom poslovanju koje sprovodi duži niz godina.

Cerovo je dobitnik više nagrada za filantropiju medju kojima su najvažnije, Iskra koju dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo a koju je ova kompanija dobila za doprinos filantropiji na lokalnom nivou.

Takođe, dobitnici su nagrade Unije poslodavaca za društveno odgovorno poslovanje 2014.godine.

Ova firma je bila i jedan od najvećih partnera TV Vijesti u akciji "Svi smo jedan tim" kada su Marijana Kadić Bojanić i TV Vijesti dobili nagradu za filantropiju "Iskra" 2012. godine.

Takođe, TV Vijesti već godinama sprovodi mnoštvo filantropskih akcija.

Urednica emisije je Jelena Marković Čađenović.

Emisija "Oboji me" na programu je večeras u 21:45 časova.

Bonus video: