Kud puklo da puklo: Barbara se vraća u selo, Sveto dobija srčani napad…

Sveta inspektor visinom kazne baca u očaj. Nagovještaj infarkta se i ostvari pred mišlju o bankrotu. Pred Barbarom se ruši i gubi svijest!
267 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Ažurirano: 27.04.2015. 09:22h

Katarina pred odborom napada Milku jer je poslala Zokija da ih zarazi kozicama. Šokiran okrutnošću i bešćutnošću, Mile motiviše Sveta da je zajednički spriječe. Uto se iz toplica vraća preporođena Barbara, šokira ih ljubaznošću i lažnom spremnošću na zakopavanje ratnih sjekira. Politika je više ne zanima! Sveta Barbara pridobije bez problema pa ga okrene protiv Mileta. Barbara prijavi Sveta poreznoj inspekciji, ostvarujući svoj naum da krivicu prebaci na Mileta, ne sluteći da će posljedice po Sveta bit kobne! U to vrijeme se Krešo teško nosi s paranoičnim Tomislavom koji je bolestan već u iščekivanju vodenih kozica. Kada konačno i dobije temperaturu, Katarina odlazi spavat u automobil, da izbjegne zarazu. U kući je haos. Damir joj dolazi pred vrata taman da shvati što se događa Došenovima. Bez njenog znanja, moli sveštenika Mirka da joj pomogne i Katarina svoj novi privremeni krov nalazi u župnoj kancelariji. Atmosfera je pomalo neugodna.

Sveta inspektor visinom kazne baca u očaj. Nagovještaj infarkta se i ostvari pred mišlju o bankrotu. Pred Barbarom se ruši i gubi svijest!

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru. Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: