Kud puklo da puklo: Pripreme za takmičenje u selu…

128 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 16.04.2015. 13:19h

U 39. epizodi serije "Kud puklo da puklo" gledaćemo:

Mirko je pristao da sudi na bikovanju, pa Mile i Marko moraju pripremiti svoje timove. Marko je nećacima i kćerki priredio opaki trening. Krešo i Tomislav se bune, a Katarina je ljuta što joj je otac uopšte pristao na tu opkladu. Njoj pak Marko namijeni takmičenje u nošenju košare na glavi, ali se ubrzo ispostavi da je za to talentovaniji Tomislav. On i Krešo se bune protiv Markovog terora, odustaju od takmičenja, ali Milica im naređuje da se saberu i ipak uhvate u koštac s bikovanjem.

Pošto se pokaže da Tomislavu nošenje košare ide bolje nego Katarini, Milica ga pošalje na to takmičenje uprkos njegovom protestu. Katarina se pak posvađala s Damirom (na njega burno reaguje jer je svjesna osjećaja). Denis se vraća u selo što Damira povrijedi i razljuti pa i on odluči pristupiti Miletovom timu iako ga je isprva odbio. U Miletovom timu je i Ljubo, ali ne i Stipe koji se zbog toga uvrijedi.

Sveto pak pokušava Dianu da nagovori da mu popravi frizuru, ali se ona zainati i da mu farbu da on to sam riješi. Josip jedva pristaje na to da ga oboji, ali na kraju obojica shvate kako ih je Diana prevarila i dala pogrešnu, crvenu farbu. Sveto je u očaju, a Josip ode kod Diane ne bi li je nagovorio da popravi očevu frizuru.

Ona protestuje, a Josip odlazi u Krasinac kod Larisse. Vraća se kod Diane, a ona odlazak u tuđi salon doživi kao krajnju izdaju. Njih dvoje se posvađaju, a kad Josip uzme mašinicu i zaprijeti da će se obrijati glavu, padaju jedan drugome u zagrljaj.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju "Kud puklo da puklo" premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: