Kud puklo da puklo: Đurovi unuci pustoše Milkino dvorište

Mirko očita bukvicu odboru. Milka dobija ideju kako protjerati unuke iz sela
123 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Ažurirano: 14.04.2015. 10:53h

Danas u 17:30h u 37. epizodi ćemo gledati:

Unuci kreću na Milkino dvorište. Krešo i Katarina kradu jaja, a Tomislav povrće iz vrta. Shvate kako im nedostaje mlijeka i odluče pomusti Milkinu kravu. Tomislav crta grafit u obliku slova “D“ na fontani i zaboravlja zatvoriti vrata od štale. Milkina krava odluta u noć. Ujutro Milka shvata da je njena krava u životnoj opasnosti jer se najela djeteline. Uspaničena Milka doziva u pomoć Ljuba jer shvata da je pokradena.

Unuci uživaju u gozbi. Mirko ih hvata na djelu i izjavljuje da je razočaran u njih.

Ljubo otkriva počinioce. Dolazi kod unuka u kuću i prijeti da će ih uhapsiti. Katarina žustro brani sebe i braću.

U selo dolazi nova veterinarka iz Krasinca, lijepa Goga, Damirova ljubav iz mladosti. Goga spašava Milkinu kravu. Katarina koja se ipak pokaje zbog njihovog čina odlazi k Milki, ali tamo sreće Damira i Gogu što je izbaci iz takta. Damir i Goga oživljavaju staro prijateljstvo.

Mirko očita bukvicu odboru. Milka dobija ideju kako protjerati unuke iz sela.

Diana postavlja Josipu ultimatum, mora učiniti nešto romantično za nju. Josip ne zna kako da se izvuče iz te situacije pa uzima skuvati ručak iz očeve kuće i posluži ga Diani kao svoj. Diana otkriva prevaru i tjera Josipa. Milka kreće sa svojim novim paklenim planom. Tomislav ima bliski susret sa svojim starim neprijateljem...

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru. Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: