Kud puklo da puklo: Mještani započinju rat sa Đurovim unucima!

Seriju "Kud puklo da puklo" premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h
61 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 13.04.2015. 10:22h

U 36. epizodi serije "Kud puklo da puklo" gledaćemo:

Odbor odlučuje da potjera unuke iz sela bojkotom hrane, vode i struje. Unuci više nemaju šta da jedu i Katarina i Krešo uzimaju Tomislavovo auto da odu u nabavku.

Mile i Stipe idu za unucima na Tomosu, i dok su Katarina i Krešo na odmorištu, buše im gume na autu. Ovako ih zatiče Damir, koji ljut na oca zahtijeva da ostanu i ispričaju se. Mile i Stipe radije od toga bježe, i kada se Katarina i Krešo vrate Damir ispada kriv za bušenje guma. On ne želi da izda oca, i tako bukne još jedna svađa između Damira i Katarine.

Tomislav za to vrijeme odlazi kod Sveta, ali Sveto je nepopustljiv i Tomislav mu za inat ukrade čokoladicu. Sveto odmah zove Ljuba da prijavi krađu, a Ljubo potom koristi ovaj zločin da se još jednom suprotstavi Tomislavu kojeg na kraju udari šakom u oko. Dolazi da se požali Snježi, optužuje je da je ona nahuškala sve na njega. Snježi se Tomislav i dalje sviđa.

Diana je ljuta na Josipa jer ništa za sobom ne sprema. Da joj se oduži, Josip pristaje da bude model za Dijanin i Snježin katalog.

Kad vidi svoj auto probušenih guma, Tomislav poludi. Unuci zaključuju da moraju i sami ući u rat protiv sela. Pod okriljem noći ulaze u Milkin vrt da od nje ukradu hranu...

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju "Kud puklo da puklo" premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: