Kud puklo da puklo: Sveto podmićuje Milku za mjesto u odboru

Stipe saznaje da Krasinčani imaju Gospu. Cijelo selo napadne sveštenika Mirka, a Damir dolazi u njegovu obranu i priznaje da je on odgovoran što je gospa u protivničkom selu – morao je to napraviti zbog Katarine
1 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Ažurirano: 08.04.2015. 09:01h

Katarina i Krešo shvataju da im se Snježana uselila u kuću. Snježa se jako trudi da ugodi Tomislavu, a on želi da Snježa ode nazad svojoj kući. Na putu do prodavnice sretnu Anu i ona i Snježa još se više posvađaju.

Tomislav uspijeva oraspoložiti ipak dragu mu Snježu. Kad dolaze kući Katarina izlane da je Tomislav s njom samo zbog njenog kupatila. Slomljena Snježa odlazi i vraća se nazad majci, ali Ana je odbija. Snježa je sama i napuštena.

Sveto podmićuje Milku za mjesto u odboru, a Milka igra dvostruku igru i traži od Mileta Zdenkine kokoške ako Stipe želi ući u odbor. Mile i Stipe joj ispunjavaju ovu želju, ali Zdenka prekida proglašenje novog člana odbora i zahtijeva svoje kokoši. Sveto ipak ulazi u odbor.

Stipe saznaje da Krasinčani imaju Gospu. Cijelo selo napadne sveštenika Mirka, a Damir dolazi u njegovu obranu i priznaje da je on odgovoran što je gospa u protivničkom selu – morao je to napraviti zbog Katarine.

Mile ga izbacuje iz kuće, a Sveto pokuša napraviti isto s Josipom. Najviše je ova vijest pogodila predsjednicu Milku koja dolazi prijetiti Katarini da ode iz sela. Katarina ne shvaća ozbiljno Milkine prijetnje i više se zabavlja mislima o Damiru.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru. Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: