Savjeti ljekara, sport, nagrade

Osim sportske opreme, "Cakan sport" će narednih dana u Bojama jutra najbržim gledaocima pokloniti i vaučere od 50 eura za kupovinu u njihovim radnjama.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 05.04.2015. 16:16h

Fizijatar, dr Dušan Nenezić, biće gost Boja jutra na TV Vijesti u ponedjeljak 06. aprila nakon osam sati. Ovaj ljekar sa višegodišnjim iskustvom objasniće na šta sve ukazuje bol u stopalima.

Reporteri jutarnjeg programa posjetili su i podgoričko naslje Konik gdje je obnovljena pijaca, iako se tik uz nju obavlja i ulična prodaja polovne robe. Prodavci kažu da ne mogu da plaćaju tezge te da je ovo jedini način da se prehrane.

Po prvi put, 6. aprila se širom svijeta obilježava Svjetski dan stonog tenisa, pa će ljubitelji ovog sporta u Bojama jutra promovisati i slaviti stono tenis kao sport za sve, bez granica i ograničenja.

Vlasnik lanca radnji sportske opreme “Cakan sport” Radomir Novaković nastavlja sa nagrađivanjem gledaoca Boja jutra. Osim sportske opreme, "Cakan sport" će narednih dana u Bojama jutra najbržim gledaocima pokloniti i vaučere od 50 eura za kupovinu u njihovim radnjama.

U jutarnjem i o okupljanju najboljih frizera regiona.

Vidjećete i kako je protekao "Drugi sajam matura" tokom kojeg su osnovci i srednjoškolci mogli da se upoznaju sa ponudom svega što je neophodno za maturske ili polumaturske večeri.

Novinari Boja jutra ispratili su i manifestaciju posvećenu zdravlju i zdravim stilovima života.

Sportske aktuelnosti komentarisaće urednik sportske redakcije TV Vijesti Aleksandar Radović.

Radnu sedmicu uz Boje jutra na TV Vijesti započnite i uz servisne informcije Urgentnog centra Crne Gore, Auto-moto saveza CG, Operativno komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede CG.

Bonus video: