Serija Crna ruža: Melek pokušava pobjeći iz konaka, Firat otkriva neočekivanu istinu…

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica ove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Televiziji Vijesti
347 pregleda 5 komentar(a)
Crna ruža
Crna ruža
Ažurirano: 02.04.2015. 09:01h

Večeras od 19:10h na programu je 19. epizoda serije Crna ruža:

Ozlem istražuje ono što je čula te ispituje Eminu i saznaje zanimljive informacije. U školi se Baran upušta u debatu s profesorom i zadivi čitav razred, a ponajviše iznenadi Adu. Melek treba pomoć kako bi mogla pobeći iz konaka, i dobije je na neočekivanom mjestu. Firat sazna od Ebru kad joj je umrlo dijete i javi se sumnja vezana uz ono što mu je Ozlem rekla. Praćen tom sumnjom, Firat lista stare fotografije i suočava se s neočekivanom istinom, te se odmah pojavljuje u konaku.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje djece i da krene iz početka.

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica ove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Televiziji Vijesti.

Seriju ‘’Crna ruža’’ možete pratiti radnim danima u 19:10h i u repriznim terminim u 10h ujutro.

Samo na TV Vijesti.

Bonus video: