Kud puklo da puklo: Mile i Zdenka pokušavaju da se pomire, Barbara uništava i Svetov posao…

Mile i Stipe se mire. Damir i Katarina na prevaru dovode Mileta i Zdenku na sastanak u župnoj kancelariji, u nadi da će se pomiriti, ali to ne pođe za rukom ni svešteniku Mirku, ni Katarini
137 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 01.04.2015. 09:17h

Danas u 17:30h gledajte 28. epizodu ove hit serije:

Mile i Stipe se mire. Damir i Katarina na prevaru dovode Mileta i Zdenku na sastanak u župnoj kancelariji, u nadi da će se pomiriti, ali to ne pođe za rukom ni svešteniku Mirku, ni Katarini. Uplakanu Zdenku nakon sastanka presretne Sveto i pozove je na čaj kod sebe. Stipe o tome obavijesti Mileta, koji poludi i kreće u Svetovu kuću.

Barbara uništava Svetov posao novom odredbom – zabrana rada trgovine nedjeljom, čime mu se želi osvetiti za finansijsko iskorišćavanje prethodne odredbe o zabrani točenja alkohola u Aninoj krčmi (Sveto je prodavao alkohol u svojoj prodavnici). Nakon Svetovog protestovanja, Barbara ga izbacuje iz odbora. Sveto traži pomoć od Ane, koja ga glatko odbija.

Ana se sveti Barbari (odredbom o zabrani točenja alkohola joj je upropastila posao) – šalje joj pod prozor pijane seljane, koji buče i pjevaju, na Barbarin užas.

Tomislav je nakon seksa sa Snježanom srećan i samouvjeren. Ona se nije baš najbolje provela i ne zna kako da mu to kaže. Na Dijanin nagovor iskreno govori šokiranom Tomislavu kako nije dobro funkcionisao u krevetu.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: