Gost Boja jutra Momčilo Otašević

Uz Boje jutra na TV Vijesti započnite dan uz servisne informcije Kliničkog centra, Auto-moto saveza CG, Operativno-komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede Crne Gore. Sjutra vas očekuju kao i svakog jutra brojne nagrade,a vaši domaćini biće Bojana Bojović Golijanin i Ananije Jovanović.
112 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 30.03.2015. 13:01h

U sudskoj praksi često je neophodno utvrditi autentičnost potpisa ili rukopisa, a ponekad i identifikovati autora. Samim tim, često se javljaju i falsifikovani potpisi i slučajevi da neko otvori privatnu firmu na tudje ime, iskoristi vaše podatke da bi mozda bio zirant za kredit, itd... veliki je broj takvih slučajeva, a o tome u Bojama jutra razgovaramo sa advokatom,Savom Popovicem.

Kolegnica Ljiljana Milojko se uključuje iz Info Centra o evroatlantskim integracijama gdje će razgovarati sa Draganom Koprivicom o platformi pomoću koje gradjani mogu provjeriti jesu li na biračkom spisku,kao i elektronskoj identifikaciji biraća i socijalnim davanjima.

Gost jutarnjeg programa glumac Momčilo Otaševic.Otaševića svakog radnog dana gledate na TV VIJESTI u seriji Kud puklo da puklo,gdje glumi rendžera u nacionalnom parku,Damira.

Pručamo i o zanimljivom blogu odnosno sajtu "Plava zvijezda".Sagovornica je autorka bloga, Jelena Petrovic.

Niz zanimljivih priča vam donose naši reporteri.

Uz Boje jutra na TV Vijesti započnite dan uz servisne informcije Kliničkog centra, Auto-moto saveza CG, Operativno-komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede Crne Gore.

Sjutra vas očekuju kao i svakog jutra brojne nagrade,a vaši domaćini biće Bojana Bojović Golijanin i Ananije Jovanović.

Bonus video: