Dan izbora u Oštrovcu, Barbara pobjedjuje za jedan glas…

Izbori se na kraju održe, a o regularnosti brinu Damir i Josip, koji taj posao dožive kao zafrkanciju
0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 30.03.2015. 09:19h

Danas u 17:30h na programu je 26. epizoda serije "Kud puklo da puklo" u kojoj ćemo gledati:

Mile od Stipeta saznaje da je Barbara jedva završila fakultet te da se zaposlila u Oštrovcu samo zato jer je bila jedini kandidat. Uprkos Stipinom insistiranju misli se da li da to iskoristiti protiv Barbare, jer, ne želi joj uništiti život. Zdenka za to saznaje i prijeti se Miletu da će ga odati svešteniku Mirku ako odluči igrati prljavo i raskrinkati Barbaru. Mile ipak odluči rasparati dokumentaciju i pošteno se boriti.

Izbori se na kraju održe, a o regularnosti brinu Damir i Josip, koji taj posao dožive kao zafrkanciju. Ipak, u prebrojavanju glasova otkrivaju da je Barbara pobjednica zbog čega Josip traži od Damira da ih lažiraju. Tvrdi da je ona luda i da ne smije biti na čelu sela. Damir na to ne pristaje i otkriva rezultate pred ocem, Stipetom, Barbarom i Svetom. Mile ne prihvata rezultate, traži ponovno prebrojavanje i saznaje da ga je Barbara pobijedila za samo jedan glas.

Zdenka, koja je dan provela uređujući Đurinu kuću i pijući rakijicu s Krešom i Katarinom, zaboravlja na glasovanje i upada u kancelariju mjesnog odbora u nadi da još uvijek može glasati za Mileta. Međutim, tamo otkriva da je zakasnila i Mile je napada i proglašava pijandurom koja mu je uništila život. Zdenka povrijeđeno odlazi, a Mile izlazi iz odbora. Dolazi kući, odlučan da ipak raskrinka Barbaru i polijepi rasparane dokumente. Ugleda Zdenku kako pakuje kofere, odbija joj se izvinuti. Zdenka ga napušta.

I dok se odvija drama na biralištu, Snježana od Tomislava traži da popravi začepljeni lavabo. Tomislav nevoljno pristaje i upropasti stvari. Ana poludi, tjera ga iz kuće i traži od Snježane da prekine tu vezu. Snježana ne pristaje, Ana odlazi u krčmu pripremati hranu za proslavu Barbarine pobjede.

Pokušava razgovarati s Barbarom o članstvu u odbor, ali joj Barbara govori da ne bude tako sigurna da će uopšte biti član odbora. Sveto je pokušava nagovoriti da primi Anu, a Barbara mu daje do znanja da on neće sudjelovati u donošenju ikakvih odluka. Sveto shvata da se Barbara pretvara u monstruma...

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: