Kud puklo da puklo: Dramatična politička situacija u selu se nastavlja…

Nakon neuspjelog pokušaja podmićivanja sveštenika Mirka, Mile i Sveto odlaze na sučeljavanje na kojem moraju prezentovati svoje projekte
67 pregleda 1 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot
Ažurirano: 26.03.2015. 09:25h

Danas u 17:30h ne propustite 24. epizodu u kojoj ćemo gledati:

Nakon neuspjelog pokušaja podmićivanja sveštenika Mirka, Mile i Sveto odlaze na sučeljavanje na kojem moraju prezentovati svoje projekte. Mile brine jer Kreša nema s njegovim projektom. On ne zna da je Tomislav odlučio da uništi Krešov laptop i kopira napisani projekat za Sveta. Mile tokom sučeljavanja, u nedostatku drugih prijedloga, optužuje Sveta za mito.

Sveštenik Mirko ga 'skida' s pozornice i počne čitati Svetov projekat. Brzo shvata da je riječ o plagijatu što se i potvrdi kad stigne Krešo sa sačuvanim originalom. Birači se odriču Sveta, a Mile i Stipe slave.

Kako bi ga spasila, Barbara se odluči kandidovati i Sveta postaviti kao svog zamjenika u slučaju pobjede. Sveto nevoljko pristaje. Tomislav pobjegne sa skupa i sastaje se sa Snježanom kako bi u zamjenu za sastanak dobio kupanje i čisto rublje. Snježana, naravno, ne zna za njegov plan, kao što ni on ne zna da je on njoj karta za izlaz iz Oštrovca. Snježanu na sastanku vide Slava i Ive što joj je i bio cilj, jer želi da se po selu počne pričati da su zajedno. Damir je pak u depresiji zbog gubitka posla i preponosan što radi za Katarinu. Kako se iz šume opet oglase Slave i Ive sa svojim pilama, Damir se s njima odluči obračunati. Katarina ga prati. Iako ih ne uspiju otjerati iz šume, provedu vrijeme u razgovoru. Simpatije među njima rastu, a napetost kulminira kad Damir isprati Katarinu do kuće. Na sekundu do poljupca, Katarinu zove Denis i prekida romantičan trenutak.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: