Neprevaziđena Virna Lizi u kultnoj seriji "Katarinine kćeri"

Glavnu ulogu tumači Virna Lisi (1936.) nagrađivana italijanska filmska glumica, koja je vrhunac svoje popularnosti imala 1960-ih. Glumila je i s legendarnim Frenkom Sinatrom, a kada su tražili žensku figuru koja bi zamijenila Merlin Monro, holivudski producenti uzeli su upravo nju da glumi s Džekom Lemonom u filmu“ Kako ubiti svoju ženu“
100 pregleda 0 komentar(a)
Katarinine kćeri, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Katarinine kćeri, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 24.03.2015. 14:42h

Gledaoci TV Vijesti imaju priliku da gledaju drugu sezonu italijanske dramske serije u čijem središtu je hrabra žena koja se mora odlučiti između vlastite sreće i ljubavi prema djeci.

Nakon što Katarina uvidi kako su njene kćerke samostalne i uspješne, u njoj se nakon mnogo godina samoće pojavi potreba za bliskim odnosom. Katarina se konačno odlučuje dati šansu i ljubavnom životu, te započinje vezu sa šarmantnim udovcem Atiliom. No neće sve ići glatko kako je ona zamislila. Katarina saznaje neke nove stvari koje će poremetiti njene planove.

Glavnu ulogu tumači Virna Lisi (1936.) nagrađivana italijanska filmska glumica, koja je vrhunac svoje popularnosti imala 1960-ih. Glumila je i s legendarnim Frenkom Sinatrom, a kada su tražili žensku figuru koja bi zamijenila Merlin Monro, holivudski producenti uzeli su upravo nju da glumi s Džekom Lemonom u filmu“ Kako ubiti svoju ženu“. Jedan brazilski rock bend uzeo je njeno ime, a argentinski bend Sumo posvetio joj je pjesmu.

"Katarinine kćeri" emitovane su na poznatom italijanskom Kanalu 5.

Seriju "Katarinine kćeri" možete pratiti radnim danima u 16:55h samo na TV Vijesti.

Bonus video: