Šta sve možemo da pitamo gradonačelnika

Gost Boja jutra na TV Vijesti u srijedu 25. marta, nakon 8 časova, biće pulmolog dr Rade Kaluđerović
4 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 24.03.2015. 14:43h

Od ponedjeljka 23. marta zvanično je počela sa radom nova organizaciona cjelina u Službi gradonačelnika - Biro za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima. Ekipa Boja jutra provjeriće koliko su zaposleni u Bioru primili do sada poziva, sa kakvim molbama, pitanjima ili zahtjevima im se obraćaju građani, te do kakvih sve informacija možete doći putem ove opštinske službe.

Gost Boja jutra na TV Vijesti u srijedu 25. marta, nakon 8 časova, biće pulmolog dr Rade Kaluđerović. Zainteresovani roditelji moći će da čuju niz korisnih savjeta kada je riječ o uzroku i lječenju kašlja kod djece, a imaće priliku i da postave pitanja.

Vidjećete i zanimljive detalje sa tura planinarskog kluba "Oblun".

Za ljubitelje kulinarstva dobra vijest je da od 25. marta počinje sa radom Gastro portal. U Bojama jutra zanimljivi kulinarski predlozi urednice portala.

Uz Boje jutra budite se i uz muziku pjevačice Nine Žižić.

U jutarnjem programu i detalji o novom koncertu Crnogorskog simfonijskog orkestra koji će biti priređen u četvrtak, 26. marta na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta sa početkom u 20 časova.

U sali "Dodest" u Podgorici 02. aprila u 20h premijerno će biti izvedena predstava "Dvije". Gošća TV Vijesti je glumica iz predstave Gorana Marković.

Uz program TV Vijesti od 07:00h do 09:30h i servisne informacije Urgentnog centra Crne Gore, Auto-moto saveza CG, Operativno komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede CG.

Za najvjernije gledaoce spremne su nagrade.

Bonus video: