O zdravlju, letjenju balonom, modi

2 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 17.03.2015. 18:14h

Gost jutarnjeg programa TV Vijesti u srijedu je neurolog dr Željko Milović. Ovaj ljekar sa višegodišnjim iskustvom nakon 8h sati objašnjava bitne činjenice o Parkinsonovoj bolesti, a odgovara i na pitanja gledalaca koji se uključuju u program putem broja 020/404-636.

U Bojama jutra i o Svjetskoj nedjelji borbe protiv glaukoma. U Crnoj Gori od tri do četiri hiljade pacijenata se bori protiv ove bolesti.

Sa druge strane dobra vijest je da će od septembra đačke torbe biti lakše. Ekipa jutarnjeg programa TV Vijesti otkrivaju zašto.

Balonarski klub "Budućnost" iz Podgorice organizuje i ove godine Međunarodni festival balona. U Bojama jutra provjeravaju koliko će balonarskih posada iz regiona i inostranstva letjeti iznad Podgorice, te kakav program pripremaju. Vidjećete i zanimljive snimke letjenja.

Gost Boja jutra je i modni kreator Lazar Ilić koji završava novu kolekciju brenda "Hunt".

U organizaciji modne agencije “Mondaine models”, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Podgorica, 6. i 7.aprila, u Atlas Capital centru biće održan 15. “GP Contour” fashion connection.

Reporteri Boja jutra prate i koncert horske muzike koji će prirediti Umjetnička škola za muziku i balet „Vasa Pavić“ u znak sjećanja na velikog kompozitora Stevana Mokarnjca.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Tamara Milaš iz Centra za građansko obrazovanje.

Bonus video: