Boje jutra: Gost Roditeljskog kutka specijalista primijenjene fizioterapije Lola Ivanović

Boje jutra: Gost Roditeljskog kutka specijalista primijenjene fizioterapije Lola Ivanovic
123 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 11.03.2015. 14:51h

Udruženje fiozioterapeuta Crne Gore pokreće u saradnji sa udruženjem sportske medicine sjajnu kampanju namijenju prvenstveno djeci, koja se zove "Ispravi se i vježbaj". O kampanji posvećenoj poremećajima kičmenog stuba sjutra u Roditeljskom kutku razgovaramo sa Lolom Ivanović, specijalistom primijenjene fizioterapije

U organizaciji Ambasade Švedske, sjutra, u hotelu Podgorica biće organizovan okrugli sto na temu: "Švedski pristup feminističkoj spoljnoj politici". Ovaj novi koncept spoljne politike predstavljen je parlamentu Švedske 13. februara ove godine. U Bojama jutra sjutra intervju sa Liselott Martynenko Agerlid, zamjenicom Ambasadora Švedske.

Govorimo o takmičenju "Otvorene ideje za lijepu Crnu Goru" koji ima za cilj da podstakne učešće građana u kreiranju inovativnih rješenja za pet lokacija (na teritoriji opština Berane, Mojkovac, Rožaje, Žabljak i Šavnik), čiji potencijal trenutno nije u potpunosti iskorišten, a kojima treba osmisliti novu namjenu.

U toku su i pripreme za konferenciju Spark.me, kao i Digitalizuj.me blog radionica

Povodom obilježavanja svjetske nedjelje novca, Centralna banka Crne Gore organizuje niz aktivnosti kako bi doprinijela ekonomskom i finansijskom opismenjavanju, širenju finansijskih znanja i vještina. Jedna od tih aktivnosti bila je i edukativna radionica "Kako prepoznati lažni novac" koja je održana u Gimnaziji "Slobodan Škerović". Detaljnije sjutra u uzvještaju Ljiljane Milojko.

Baletska škola "Princeza Ksenija" proslavlja jubilej 15 godina postojanja, programom Svečane akademije "15 godina igre" u Crnogorskom narodnom pozorištu, u petak 13. marta, sa početkom u 20 časova.Tim povodom sjutra u Bojama jutra će gostovati Vanja Pantović.

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa portalom Zaposli.me predstavlja "Savremenu on-line platformu poslovnih mogućnosti za tržište rada.Sjutra provjeravamo zasto je vazna za nezaposlene, ali i poslodavce.

U petak u 19 časova u Delta city-ju biće otvorena izložba fotografija "Naša Podgorica". Šta će se sve naći na ovoj izložbi saznajte sjutra.

Uz servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Urgentnog centra CG, Elektroprivrede CG i sjutra vas očekuju brojne nagrade u Bojama jutra.

Bonus video: