"Katarinine kćeri" na TV Vijesti

Seriju ‘’Katarinine kćeri’’ možete pratiti radnim danima u 16:55h samo na TV Vijesti
100 pregleda 0 komentar(a)
Katarinine kćeri
Katarinine kćeri
Ažurirano: 11.03.2015. 12:31h

Od ponedeljka (9. marta) na TV Vijesti emituje se nova serija u čijem središtu je hrabra žena koja se nakon što je muž ostavi pokušava približiti svojim kćerkama koje već vode samostalne i uspješne živote.

Ovo je priča o ženi koja sama odgaja svoje kćerke nakon što ju je napustio njen suprug. Nakon što je godinama živjela sama i u njenom životu nije bilo muškaraca, Katarina se konačno odlučuje dati šansu i ljubavnom životu. No, neće sve ići glatko kako je ona zamislila. Njene kćeri zbog svojih životnih situacija odluče da majčino vrijeme uzmu samo za sebe.

Prva kćerka Adel je žena od karijere. Ostane neočekivano trudna i tako se nađe u situaciji koja je noćna mora svake ambiciozna žene koja gradi karijeru. Agostina je druga kćerka. Brižna i uzorna supruga čiji se idilični svijet sruši kada sazna da je njen suprug vara. Karlota je najmlađa sestra. Studentkinja sa snom da postane slavna.

Glavnu ulogu tumači Virna Lisi (1936.) nagrađivana italijanska filmska glumica, koja je vrhunac svoje popularnosti imala 1960-ih. Glumila je i sa legendarnim Frankom Sinatrom, a kada su tražili žensku figuru koja bi zamijenila Merilin Monro, holivudski producenti uzeli su upravo nju da glumi s Džekom Lemonom u filmu“ Kako ubiti svoju ženu“. Jedan brazilski rok bend uzeo je njoj ime, a argentinski bend Sumo posvetio joj je pjesmu.

‘’Katarinine kćeri’’ emitovane su na poznatom italijanskom Kanalu 5.

Seriju ‘’Katarinine kćeri’’ možete pratiti radnim danima u 16:55h samo na TV Vijesti.

Bonus video: