"Boje jutra": Četvrtak rezervisan za Roditeljski kutak

Sa vama se sjutra druže Bojana Bojović Golijanin i Ananije Jovanović
1 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 04.03.2015. 20:19h

I u četvrtak u Bojama jutra važne teme. Kava je epidemiološka situacija i Crnoj Gori saopštiće iz Instituta za javno zdravlje.

Gledaoci svakako ne bi trebali propustiti Roditeljski kutak koji svakog četvrtka realizujemo sa Udruženjem Roditelji. Česte žalbe roditelja na prilaze školama i vrtićima u Podgorici i bezbjednost saobraćaja tema su Roditeljskog kutka.

Sekreterijat za komunalne poslove i saobraćaj najavio je da će se baviti tom problematikom, a na koji način čućete sjutra, jer će oni biti gosti Roditeljskog kutka kao i Jelena Miljanić članica Udruženja Roditelji.

Sjutra možete vidjeti kome je Vlada Japana donirala sredstva za projekte iz oblasti obrazovanja i socijalne zaštite. Naša ekipa je posjetila i vrtić Sunce.

Udruženje likovnih stvaraoca Crne Gore organizuje izložbu u Domu kulture u Donjoj Gorici u subotu 7. marta, a šta ce biti prezentovano čućete sjutra, jer će i oni biti naši gosti.

Potvrđena su prva imena omiljene bine Sea Dance festivala, a o kome se radi podsjeća nas Jovana Čelebić iz organizacije festivala...

Uoci 8. marta, Međunarodnog dana žena u HL klubu u Podgorici Dejan Cukic će prirediti koncert.

Članovi hora Zvjezdice koji su se nedavno predstavili na festivalu Zlatna pahulja biće gosti Boja jutra.

Zanimljivosti iz svijeta, sportske aktuelnosti, kao i presjek dešavanja sa muzičke scene dio su svakodnevnih priča koje možete pratiti svakog radnog dana od 07 h do 09:30h na kanalu Televizije Vijesti.

Sa vama se sjutra druže Bojana Bojović Golijanin i Ananije Jovanović.

Bonus video: