"Crna ruža": Surova sudbina žene u svijetu laži

Seriju ‘’Crna ruža’’ možete pratiti radnim danima u 19:10h od ponedeljka 9. marta
123 pregleda 2 komentar(a)
Crna ruža
Crna ruža
Ažurirano: 06.03.2015. 13:42h

Od ponedjeljka 9. marta od na Televiziji Vijesti moći ćete da partite tursku hit seriju ‘’Crna ruža’’ koja je osvojila milione gledalaca širom Turske.

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica nove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Televiziji Vijesti.

Najstariji sin u obitelji Kendal uvijek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja biti jedini nasljednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kojeg ima je invalid; ima dvije žene, ali ne i sinove koji bi ga naslijedili.

Njegov brat Murat ima četvero djece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio vjerski brak. Oni odgajaju njegovog sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gdje vodi drugačiji život. Ima dvije kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobiva vijest da se njen muž izgubio na rijeci Eufrat u Šanliurfi. Tada se cijeli njen život mijenja i ona se sama mora suočiti s istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, djeteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih kćerki koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posjed, založio ga je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svijetu laži.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje djece i da krene iz početka.

Seriju ‘’Crna ruža’’ možete pratiti radnim danima u 19:10h od ponedeljka 9. marta.

Samo na TV Vijesti.

Bonus video: