Večeras nastavak priče o najvećem ratnom zločinu u Crnoj Gori

Slobodan Pejović, bivši policijski inspektor, u nastavku razgovora za večerašnji magazin raskrinkava najveći ratni zločin koji se desio u Crnoj Gori
57 pregleda 6 komentar(a)
Slobodan Pejović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Slobodan Pejović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 02.03.2015. 09:47h

Emisija koja prikazuje realno stanje u Crnoj Gori na veoma sarkastičan način Seada Sadikovića i ekipe koja nam izmamljuje osmjehe svakog ponedeljka od 21:10h.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Slobodan Pejović, bivši policijski inspektor, u nastavku razgovora za večerašnji magazin raskrinkava najveći ratni zločin koji se desio u Crnoj Gori, kada je 1992. deportovano više od 85 Bosanaca i Hercegovaca koji su utočište pokušali da pronađu u Crnoj Gori.

Kako je moguće da do danas niko nije kažnjen za zločin bez presedana i zašto su sakriveni i gdje su ključni dokumenti o tom zločinu pogledajte u večerašnjoj priči.

Pored toga u magazinu Bez granica možete vidjeti putopis kroz Moraču, odgovor na pitanje zašto jedini crnogorski kandidat za put na Mars neće napustiti planetu Zemlju, a tu su i reportaže o poljoprivredi i stranim investicijama, o razgraničenju Beranaca i Petnjičana te posjeta jednoj podgoričkoj zlatarskoj radnji

I večeras u devet i deset sa Seadom Sadikovićem i njegovim – gledjmo se!

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore

Samo na Televiziji Vijesti.