Kud puklo da puklo: Debakl na ručku kod Mileta

Sveto i Ana su zabrinuti što su unuci kod Mileta, svaki iz svog razloga. Ana bijesno dolazi kod Mileta i govori mu kako od sada više ne računa na njezinu podršku
148 pregleda 1 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV vijesti
Ažurirano: 02.03.2015. 09:43h

Danas u 17:30h gledajte novu epizodu serije o kojoj priča region.

Sveštenik Mirko pokušava spriječiti Svetovu akciju "popust za potpis", ali mu to ne uspijeva. Seljanima je ipak popust draži od morala i etike.

Ručak kod Mileta se pretvori u potpuni debakl. Damir je, dolazeći iz šopinga, ušao u kupatilo i zatekao Katarinu golu. Neugodnu tišinu za stolom Mile pokušava ublažiti pričom o tome kako je on tako jednom vidio Stipinu mater golu. Stipe se zagrcne, Katarina izvede heimlichov zahvat, nakon čega svi shvate da je Katarina doktorica. Stipe je zahvalan, a Mile i Zdenka oduševljeni. Damir i Katarina se izbjegavaju i pogledati kad dolazi Denis, predstavlja se kao Katarinin vjerenik i pred svima prosi Katarinu. Damir je neugodno iznenađen činjenicom da Katarina ima vjerenika.

Sveto i Ana su zabrinuti što su unuci kod Mileta, svaki iz svog razloga. Ana bijesno dolazi kod Mileta i govori mu kako od sada više ne računa na njezinu podršku.

Damir i ekipa su na duhovnim vježbama. Dok igraju igrice sveštenik Mirko ih ispituje o njihovim planovima za budućnost. Ljubo se žali kako mu momci ne žele pomoći u pripremama za ispit iz samoobrane. Damir Josipu govori kako Katarina ima tetovažu na guzi. Katarina i Denis su se pomirili i Katarina ga obavještava da je odlučila ostati. Denis je zadovoljan.

Za to vrijeme u selu, seljani su se organizirali i spremni su za potragu koju predvode Mile, Stipe i Marko. Damir dolazi kući i saznaje da je Katarina nestala.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: