Dogodovštine u selu Oštrovac

171 pregleda 2 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 26.02.2015. 10:39h

Danas u 17:30h u novoj epizodi serije ''Kud puklo da puklo'' gledajte:

Katarina se vraća u selo i prolazeći kroz lokvu vode na cesti poprska dotjeranu Snježanu koja ide na "dejt" sa Damirom, i Damir to vidi. Bijesna Snježana kreće prema Đurinoj kući gdje fizički napadne Katarinu i u tom obračunu izvuče deblji kraj. Razočarana Damirovom reakcijom vraća se u krčmu gdje je dočeka Ana sa snimkom sa Janjča gdje Snježana trči u gaćama po parkiralištu, koju je na internet postavio netko tko je te noći bio na Janjču. Ana je bijesna, a Snježana posramljena i za sve krivi Katarinu.

Krešo i Tomislav su surfajući internetom naišli na snimku sa Janjča u kojoj su prepoznali Snježanu i Damira. Ana zahtijeva od Mileta objašnjenje. Mile u strahu od gubitka Aninog glasa obećaje Ani da će Damir oženiti Snježanu.

Mile je u strahu od nedostatka glasova i gubljenja predsjedničke funkcije i njegova hipohondrija dolazi do izražaja. No kada on i Stipe nađu u statutu rješenje kako da "nadmudre" Sveta idu na sastanak na kojem Mile podnosi ostavku, a Barbara zgrožena ponašanjem mladih u selu od sveštenika Mirka traži da organizuje duhovne vježbe.

Kreša i Katarinu Snježana izbacuje iz krčme. Damir ih zatiče pored zaključanog bunara i ponudi im da ih odvede na doručak i kavu na jedno "specijalno" mjesto. Krešo odmah pristaje, a Katarina nema izbora. Uz zvuke Divljih jagoda odlaze iz sela. Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru. Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: