Druga epizoda serije “Kud puklo da puklo”

Đurovi unuci Tomislav, Krešo i Katarina započinju borbu i sa selom i sa svakodnevnim nedaćama – Da situacija bude još teža, u borbi za Đurov milion, nisu jedinstveni
188 pregleda 5 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV vijesti
Ažurirano: 24.02.2015. 11:06h

Danas u 17:30h ne propustite drugu epizodu nove hit serije ''Kud puklo da puklo'', serije koja osvaja region.

Đurovi unuci Tomislav, Krešo i Katarina započinju borbu i sa selom i sa svakodnevnim nedaćama – Da situacija bude još teža, u borbi za Đurov milion, nisu jedinstveni. Tomislav je pod velikim uticajem svoje majke Milice te radi sve kako bi Kreša i Katarinu eliminaso kao potencijalne nasljednike i sav novac zadržao za sebe.

U središtu priče su čuvar nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (Mirna Medaković) koja zbog đedovog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarina, Tomislav i Krašo tako moraju da se bore i sa selom i sa svakodnevnim nedaćama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode pa je njihov boravak u selu na neki način i bitka za preživljavanje u uslovima na koje nisu navikli.

Damir se zaljubljuje u Katarinu, i pokušava na sve načine da joj život u mjestu bude što lakši. Zato dolazi u sukob i s ocem i s ostalim mještanima. Katarina će uskoro početi da osjeća nešto prema Damiru ali će se suzdržavati zbog vjerenika kojeg ima u Zagrebu,

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru. Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: