TV Vijesti: Danas prva epizoda serije “Kud puklo da puklo”

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti radnim danima od 17:30h samo na TV Vijesti
203 pregleda 4 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 23.02.2015. 13:01h

Danas u 17:30h ne propustite prvu epizodu nove hit serije ''Kud puklo da puklo'', serije koja osvaja region.

Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života živio sam, testamentom ostavlja milion eura svojim unucima Katarini (Mirna Medaković), Tomislavu (Miran Kurspahić) i Krešu (Janko Popović Volarić), ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj staroj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac će pripasti selu. Unuci su spremni da se dosele u selo da bi došli do para, ali i mještani da učine sve da im otežaju život kako bi pare ostale u njihovim rukama.

U središtu priče su čuvar nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (Mirna Medaković) koja zbog djedovog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarina, Tomislav i Krašo tako moraju da se bore i sa selom i sa svakodnevnim nedaćama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode pa je njihov boravak u selu na neki način i bitka za preživljavanje u uslovima na koje nisu navikli. Damir se zaljubljuje u Katarinu, i pokušava na sve načine da joj život u mjestu bude što lakši. Zato dolazi u sukob i s ocem i s ostalim mještanima. Katarina će uskoro početi da osjeća nešto prema Damiru ali će se suzdržavati zbog vjerenika kojeg ima u Zagrebu.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti radnim danima od 17:30h samo na TV Vijesti.

Bonus video: