Ski centar Lokve polako vraća stari sjaj

“Skijao sam u nekim drugim mestima ali sam baš prijatno iznenađen i cijenama i uslugom”, kazao je za TV Vijesti Kragujevčanin Bojan Jeremić
429 pregleda 2 komentar(a)
Ski centar Lokve, Foto: Tufik Softić
Ski centar Lokve, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 22.02.2015. 21:11h

Ski centar Lokve kod Berana danas je posjetilo stotinak turista.

Iako je sezona pri kraju, ovo nekada zaboravljeno skijalište zahvaljujući pristupačnim cijenama polako vraća stari sjaj.

Ovaj ski centar opremljen je žičarom koja se na vrhu nastavlja sa dva ski lifta.

Na četiri staze dužine pet kilometara može se naći hiljadu skijaša.

“Skijao sam u nekim drugim mestima ali sam baš prijatno iznenađen i cijenama i uslugom”, kazao je za TV Vijesti Kragujevčanin Bojan Jeremić.

Te cijene pristupačne su svačijem džepu, tvrde domaćini.

“Cijene ski pasa su najpristupačnije ne samo u Crnog Gori nego u cijelom regionu. Za odrasle osobe su 8 eura, za djecu 5. Čak smo dali neku akciju radnim danima od 5 eura poludnevni ski–pas za odrasle, tako da je ovo skijalište svim građanima dostupno kako onima sa dubokim džepom tako i onima sa plićim”, rekao je zakupac skijališta Andrija Magdalinić.

Takve cijene ostaće do kraja sezone, kažu zakupci skijališta iz DOO Lokve koji će uz pomoć Ministarstva turizma i opštine Berane pokušati da sa vlasnikom, ruskim biznismenom Alenom Alikovim, postignu dogovor na duži zakup kako bi ovom skijalištu povratili sjaj koji je nekad imalo.

Bonus video: