Kud puklo da puklo!

Radnja najgledanije serije u 2014. godini u Hrvatskoj - "Kud puko da puklo" smještena je u slikovitom Oštrovcu, selu na rubu nacionalnog parka
271 pregleda 3 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 17.02.2015. 15:52h

Od ponedjeljka 23. februara od 17.30h, na Televiziji Vijesti stiže nam hrvatska humoristička hit serija koja će vam svakog dana izmamiti osmijeh.

Radnja najgledanije serije u 2014. godini u Hrvatskoj - "Kud puko da puklo" smještena je u slikovitom Oštrovcu, selu na rubu nacionalnog parka.

U središtu priče su čuvar nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (Mirna Medaković) koja zbog dedinog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proveo sam, testamentom ostavlja milion evra svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Krešu (Janko Popović Volarić), ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspeju u tome, novac pripada selu.

Đurini unici dolaze u selo, koje je na ivici propasti i koje će ispočetka raditi sve kako bi Đurove unuke ‘’istjeralo’’ i dobilo taj million…

Katarina, Tomislav i Krašo tako moraju da se bore i sa selom i sa svakodnevnim nedaćama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode pa je njihov boravak u selu na neki način i bitka za preživljavanje u uslovima na koje kao gradska djeca nisu navikli.

Damir se zaljubljuje u Katarinu, i pokušava na sve načine da joj život u mjestu bude što lakši. Zato dolazi u sukob i s ocem i s ostalim mještanima. Katarina će uskoro početi da osjeća nešto prema Damiru ali će se suzdržavati zbog vjerenika kojeg ima u Zagrebu,

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga snimila je soundtruck za ovu seriju a dio pjesme ‘’Odo’ ja’’ može se čuti u najavnoj špici ove serije.

Glavne uloge: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Žarko Radić… Režija: Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Stanislav Tomić i Robert Orhel.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti radnim danima od 17:30h samo na TV Vijesti.

Bonus video: