Bezbjednost za jedan euro po kvadratu

Polisom domaćinstva, možemo se osigurati praktično od svih rizika, od požara, udara groma, oluje , grada, zemljotresa, a moguće je uključiti i krađu i razbojništvo. Dakle, objedinjeni svi rizici koji u suštini mogu i da zadese jedno domaćinstvo
115 pregleda 2 komentar(a)
Podgorica požar, Foto: Boris Pejović
Podgorica požar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.02.2015. 17:04h

I dalje postoji predrasuda da je osiguravanje imovine uzalud bačen novac od koga samo imaju koristi osiguravajuće kuće.

To je tako sve do momenta kada se dogode situacije poput požara ili poplava, koje nas često mogu ostaviti i bez krova nad glavom.

"Klijent uzimanjem polise domaćinstva za trošak koji je neuporedivo manji od iznosa potencijalne štete koja može da nastane, za jedan euro po m2 on štiti svu imovinu koju je sticao tokom čitavog života," kazao je za TV Vijesti Siniša Mićunović, stručni saradnik za preuzimanje rizika i reosiguranje u osiguravajućoj kući Sava Montenegro.

Polisom domaćinstva, možemo se osigurati praktično od svih rizika, od požara, udara groma, oluje , grada, zemljotresa, a moguće je uključiti i krađu i razbojništvo. Dakle, objedinjeni svi rizici koji u suštini mogu i da zadese jedno domaćinstvo. A u principu da bi osigurali 1 kvadratni metar treba da izdvojimo 1 euro.

Bonus video: