EMISIJA "NAČISTO"

Brano Mandić gost Petra Komnenića

Mandić je autor osobenog stila u kom se prepliću novinarstvo i elementi kratke priče, satire, gonzo novinarstva i klasičnog istraživačkog postupka
94 pregleda 16 komentar(a)
Brano Mandić
Brano Mandić
Ažurirano: 22.01.2015. 09:43h

Gost emisije "Načisto" kod Petra Komnenića je Brano Mandić, kolumnista ND Vijesti, novinar srednje generacije čiji tekstovi često izazivaju polemike online čitalaca.

Mandić je autor osobenog stila u kom se prepliću novinarstvo i elementi kratke priče, satire, gonzo novinarstva i klasičnog istraživačkog postupka.

Načisto će biti emitovano večeras u 20.50 časova.

Svakog četvrtka gledaoci naše televizije imaju mogućnost da prate sedmu sezonu emisije Načisto sa Petrom Komnenićem.

Ova produkcija, koja postoji od početka emitovanja signala televizije, iz sezone u sezonu gledaocima pruža mogućnost da od aktera crnogorske političke i društvene stvarnosti, ali i regiona, saznaju najvažnije informacije.

Novinar i urednik ove emisije, Petar Komnenić, kojeg često karakterišu kao umjerenog, nenapornog, korektnog i objektivnog, direktnim i konkretnim pitanjima nastoji dobiti sve odgovore na koje javnost u Crnoj Gori ima pravo.

Svake sedmice, Petar Komnenić, u emisiji ugošćava razne poznate ličnosti iz različitih društvenih oblasti kako bi došao do informacija koje su interesante i koje mogu biti korisne za gledaoce.