Klasična muzika na moderan način!

Andre Rieu je muzičku karijeru počeo kao dijete i bio je član u nekolko orkestara, a 1987. osnovao je sopstveni orkestar od imenom ''Johan Štraus'
215 pregleda 2 komentar(a)
Andre Rieu, Foto: Andrerieu.com
Andre Rieu, Foto: Andrerieu.com
Ažurirano: 28.12.2014. 18:03h

U novogodišnjoj noći na Televiziji Vijesti imaćete priliku da uživate u koncertu klasične muzike koju će nam na moderan način donijeti poznati holandski violinista, kompozitor i dirigent Andre Rieu.

Andre Rieu je muzičku karijeru počeo kao dijete i bio je član u nekolko orkestara, a 1987. osnovao je sopstveni orkestar od imenom ''Johan Štraus''.

Sa svojim karakterističnim širenjem klasične mizike, koji je nekad izgledao rezervisan samo za bogatu i elitnu klasu, Andre Rieu je odlučio da je učini dostupnom i mladoj publici. I on je to uradio s velikim uspjehom pa je tako punio mnoge trgove i sportske stadione širom svijeta.

Na Televiziji Vijesti 31. decembra moći ćete da uživate u spektakularnom koncertu ovog umjetnika koji je će nam predstaviti poznatu muziku na neobičan način. Koncert koji ćemo prenositi je jedan od njegovih najvećih nastupa iz holandskog grada Mastriht pod nazivom ''Ispod zvijezda''.

Budite uz TV Vijesti i u novogodišnjoj noći.

Bonus video: