„Otkačeni video“– nova tema u Magisto takmičenju

Ttakmičari sada imaju zadatak da kroz kombinaciju fotografija i video snimaka pokažu sve one zabavne, urnebesno smiješne i otkačene trenutke i događaje koje su se desili njima ili koje su zabilježili
0 komentar(a)
Magisto, Foto: TV VIjesti
Magisto, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 15.10.2014. 12:31h

TV Vijesti i Telekom ulaze u posljednji mjesec nagradnog takmičenja za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom. Kao i do sada, najkreativniji će biti nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Od danas, startuje tema „Otkačeni video“. Ovaj put, takmičari imaju zadatak da kroz kombinaciju fotografija i video snimaka koje će povezati u kratak film putem Magisto aplikacije, pokažu sve one zabavne, urnebesno smiješne i otkačene trenutke i događaje koje su se desili njima ili koje su zabilježili. Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me.

Najbolji video materijali na temu „Otkačeni video“ će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti, a prva sedmična nagrada na ovu temu (Sony Xperia E1) dodijeliće se u srijedu, 22. oktobra. O najboljem videu, kao i do sada odlučivaće gosti u jutranjem programu - relevantni predstavnici javnog i kulturnog života.

Tema koja je zaključuna je “Trenuci koji život znače”, gdje su svi takmičari ispoljili veliku kreativnost i talenat, pokazavši sve one lijepe stvari koje su obilježile različite periode njihovog života. Proglašenje najboljeg videa na ovu temu obaviće se sjutra u jutranjem programu „Boje jutra“, gdje će autor pobjedničkog videa osvojiti iPhone 5C.

Podsjećanja radi, detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se na stranici => http://www.telekom.me/magisto-projekat.nspx

Bonus video: