Podgorica dobija Coca Cola teretanu na otvorenom

Partneri na ovom projektu su Glavni grad, Uprava za mlade i sport, Dom zdravlja Podgorica i Televizija Vijesti
6 komentar(a)
Teretana na otvorenom, Foto: Screenshot Tv Vijesti
Teretana na otvorenom, Foto: Screenshot Tv Vijesti
Ažurirano: 08.10.2014. 15:40h

Po uzoru na druge svjetske gradove, Podgorica će uskoro dobiti prvu Coca-Cola teretanu na otvorenom koja će obogatiti sportske sadržaje Glavnog grada, a svi ljubitelji rekreacije u prirodi imaće priliku da besplatno uživaju u vježbanju na otvorenom.

Redovno vježbanje je važno jer svaka fizička aktivnost ima veliki uticaj na ukupno stanje organizma, a u povećava i količinu radosti koju osjećamo. S obzirom na to da, usljed ubrzanog tempa življenja, za fizičku aktivnost imamo sve manje vremena, kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora želi da podsjeti ljude na važnost redovne rekreacije, kako bismo se svakodnevno bolje osjećali.

Kao uvod u ovu priču, ova kompanija je u saradnji sa partnerima organizovati Coca-Cola Festival pokreta, u subotu, 11. oktobra, u periodu od 11h do 16 sati, na platou ispred Delta City-ja. Coca-Cola Festival pokreta prilika je za zagrijavanje, za sve one koji nestrpljivo očekuju teretanu na otvorenom.

Program Festivala sadrži sportske aktivnosti, nagrade za one najuspješnije, kao i poklon koncert specijalne gošće Sare Jovanović. Pored toga, svi će imati priliku da vježbaju uz stručnog trenera Mirka Krunića, kao i da se oprobaju u Zumba i Dance plesovima sa Nikolinom Ceković. Biće organizovana i mini takmičenja u fudbalu, košarci i stonom tenisu, kao odlična prilika da se cijele porodice uključe u osvajanje nagrada.

Partneri na ovom projektu su Glavni grad, Uprava za mlade i sport, Dom zdravlja Podgorica i Televizija Vijesti.

Iz kompanije pozivaju ljude da u što veće broju posjete Coca-Cola Festival pokreta i poručuju da je radost u pokretu!

Bonus video: