Kuhinja na pontu u kotorskom naselju Muo

U emisiji će biti predstavljena vesela družina koja ljeti hranu priprema na ponti a uz recepte za neke od njihovih specijaliteta, gledaoci će moći da čuju i zanimljive priče iz njihovih života
0 komentar(a)
Čudesna Crna Gora, Foto: Screenshot (YouTube)
Čudesna Crna Gora, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 02.10.2014. 16:22h

Kako se spremaju gambori, pune lignje, pravi rižoto i drugi primorski specijaliteti u kotorskom naselju Muo, gledaoci TV Vijesti mogu vidjeti u šestoj emisiji ''Čudesna Crna Gora'', koja će biti emitovana u petak 3. oktobra u 21.30h. U emisiji će biti predstavljena vesela družina koja ljeti hranu priprema na ponti a uz recepte za neke od njihovih specijaliteta, gledaoci će moći da čuju i zanimljive priče iz njihovih života.

Emisija „Čudesna Crna Gora“, koja se emituje svake druge sedmice na TV Vijesti, prikazuje neobična mjesta, događaje, talentovane ljude, običaje i legende, zanimljive crnogorskoj javnosti, ali i turistima koji odmaraju na našem primorju ili planinama.

''Čudesna Crna Gora'' dio je projekta Amazing Montenegrins koji ostvaruju mediji i Portonovi kao strateški partneri.

Tokom šest mjeseci u ovoj emisiji objavljujemo priče, ne samo o prirodnim biserima Crne Gore, već i crnogorskoj kuhinji, istoriji, legendama, talentovanim ljudima i njihovim životnim sudbinama. Saznajte šta to Crnu Goru čini čudesnom, upoznajte mjesta i ljude koji žive između planina i mora!

Bonus video: