MJEŠTANI SE PITAJU ZAŠTO RADOVI NIJESU RANIJE ZAVRŠENI

Podgorica: Radovi u Cvjetnoj ulici traju mjesecima

Mještani ovog podgoričkog naselja poručuju da su nadležni mogli generalno za Stari Aerodrom još više uraditi
178 pregleda 3 komentar(a)
Cvjetna ulica, Foto: Printscreen (YouTube)
Cvjetna ulica, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 30.08.2018. 17:42h

U Cvijetnoj ulici nema cvijeća, ali ima velikih građevinskih mašina. Radovi traju mjesecima, što utiče na svakodnevni život građana.

Mještani se zato s pravom pitaju zašto radovi nisu ranije završeni. Na to ukazuju i iz opozicije.

"Počeli su neposredno pred same izbore, evo traju i dan danas, vidite i sami u kakvom se stanju ova ulica nalazi. Ovako nešto samo govori o tome kakav je odnos ove vlasti prema građanima Podgorice", kazala je odbornica Demokrata u Skupštini Glavnog grada, Ivana Bojović.

Najgore od svega je to što škola i vrtić počinju za četiri dana.

"Nalazimo se na samom početku nove školske godine, ova ulica vodi do vrtića, vodi do Doma zdravlja, vodi do škole REZ Sada imamo i veliku nervozu kod samih građana, kod stanovnika ovog naselja, tako da isuviše dugo traju radovi. Je li se ovo moglo završiti u junu recimo? Pa naravno da je moglo, ovo je čak bilo planirano da se završi u mandatu prethodne vlasti", rekla je Bojović.

Mještani ovog podgoričkog naselja poručuju da su nadležni mogli generalno za Stari Aerodrom još više uraditi.

“Nema trotoara, nema rasvjete, ima još uvijek neasfaltiranih ulica...”poručuju građani.

Na tabli sa gradilišta piše da radovi počinju u maju, a završavaju se u septembru. Iz Direkcije javnih radova, koja izvodi radove u Cvijetnoj ulici, danas nije bilo moguće dobiti odgovor na pitanja koliko su radovi vrijedni i kada će biti završeni. A novi vrtić na Starom Aerodromu u ponedjeljak bi trebalo da počne sa radom.