U SUBOTU I NEDJELJU

Filmski program Televizije Vijesti: Ovo su filmovi koji će vas držati prikovane za televiziju

Sjajna glumačka ekipa, kao i priče koje nose filmovi koje smo izabrali za vas, sasvim sigurno su dobar razlog da budete uz naš program ovog vikenda
70 pregleda 1 komentar(a)
fracture, Foto: Screenshot Tv Vijesti
fracture, Foto: Screenshot Tv Vijesti
Ažurirano: 25.08.2018. 06:50h

Sitnom prevarantu Džeku Rajanu najveće životno zadovoljstvo predstavlja surfovanje. Upravo zbog toga odlučuje da se preseli na Havaje.

S obzirom da mu omiljena aktivnost ne donosi novac, prisiljen je pronaći posao kod mjesnog građevinara i trgovca nekretninama Reja Ričija. Nakon nekog vremena uvjeren da to nije posao za njega napušta firmu ali ga spašava sudija Valter Krivis kojeg glumi Morgan Friman. Dobro plaćen, lagan posao se savršeno uklapa u njegovu idilu.

Međutim šta će se desiti kada upozna Nensi? Da li će moći da odoli njenoj ljepoti? Da li će prihvatiti njenu ponudu? Šta će izabrati, djevojku, novac ili čast?

Ne propustite da pogledate film "Varalice" u subotu od 20h.

Iste večeri od 22.30h na programu je film "Pukotina". Pogledajte Entonija Hopkinsa, jednog od najcjenjenijih i najtalentovanijih glumaca svih generacija, u igri mačke i miša sa Rajanom Goslingom, fantastičnim kanadskim glumcem koga su proslavile uloge zavodnika u mnogim romantičnim komedijama.

Ljepota čitavog filma ne leži u tome koliko je složen već koliko se jedno jednostavno rješenje, provlači kroz sve vrijeme trajanja filma, ostavljajući nas bez skoro ikakve šanse da ga predvidimo.

Režiju filma "Pukotina" potpisuje Gregori Hoblit ("Iskonski strah") a pored Hopkinsa i Goslinga u filmu glume i Dejvid Strejtern, Rozamund Pajk, Embet Dejvid, Bili Burk, Klif Kurtis, Fiona Šo i Bob Gunton.

Nedjeljni filmski program počinje filmom "Zamjene". Riječ je o filmu koji je djelimično rađen po istinitoj priči, u periodu kada su vlasnici kluba bili primorani da angažuju zamjenske igrače zbog štrajka profesionalnih igrača.

Kada tim američkog fudbala "Vašington Sentinels" stupi u štrajk, vlasnik tima Edvard O’Nil poziva nekadašnjeg trenera Džima Mekgintija iz penzije da preuzme tim i ubaci igrače koji su bili zamjena kako bi se završila sezona.

Šejn Falko, novi igrač i kapiten, moraće da dovede u formu i uskladi nepodobne igrače, čuvara prodavnica Kliforda, braću repere Endrua i Džamala Džeksona, bivšeg sumo rvača Džambo Fumkija, i uz sve to polako će tonuti u romansu sa čirlidersicom Anabelom Farel.

Ne propustite da pogledate ovu fantastičnu komediju i saznate da li je grupa prostih radnika uspjela da dosegne do fudbalskih zvijezda.

U glavnim ulogama su Kjanu Rivs, Bruk Langton, Džin Hekman, Orlando Džons.

Film "Zamjene" se emituje na našem programu u nedjelju od 20 časova.

Nakon Vijesti u 22 časa ostanite uz Televiziju Vijesti i pogledajte kako se urušava porodični život jedne porodice, kako izdaje i prevare usljed previše alkohola izlaze na vidjelo.

Dok djeca pričaju priče u potkrovlju, roditelji se suočavaju sa davno skrivenim tajnama.

1970-ih, u jednom američkom predgrađu, Megi i njena mlađa braća i sestre provode noć u potkrovlju pričajući jedni drugima priče. Dolje u prizemlju, dok njihovi roditelji imaju goste na večeri na kojoj teku potoci džina, istine izlaze na vidjelo, a izdaje se otkrivaju.

Uz istaknutu glumu Džona Houksa i Moli Parker, postavu mladih talentovanih glumaca, film "Soba za igru" koji je na programu u nedjelju od 22.30h, predstavlja iskren i provokativan pogled na dešavanja iza fasade naizgled savršene američke porodice.