Policija na tragu ubici Nikšićanke Maksimije Raičević?

Policija koja je obavila uviđaj, posumnjala je da je starica ubijena, jer su na njenom tijelu bile vidljive povrede
67 pregleda 33 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2014. 19:03h

Obdukcioni nalaz potvrdio je sumnje nikšićke policije da je Nikšićanka Maksimija Mara Raičević (77), čije je beživotno tijelo pronađeno prije dva dana u njenoj kući u Nikšiću, ubijena.

To je sinoć “Vijestima” nezvanično rečeno iz policije, obdukcioni nalaz međutim, još nije dostavljen Višem državnom tužilaštvu.

Tijelo starice pronađeno je 1. januara u popodnevnim satima u njenoj kući u naselju Žirovnica - Željezara.

Policija koja je obavila uviđaj, posumnjala je da je starica ubijena, jer su na njenom tijelu bile vidljive povrede.

TV Vijesti, Darko Bulatović

“Starica je imala više povreda po tijelu, koje nije mogla sama sebi nanijeti, a u kući je bila napravljena premetačina. Tijelo je poslato na obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok i način njene smrti”, rečeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je juče da su za pokojnu Raičevićevu bila kobna dva udarca u glavu, koja su joj u noći između 31.decembra i 1. januara zadata tupim predmetom.

Inspektori kriminalističke policije iz Nikšića, u okviru istrage o smrti Raičevićeve saslušali su nekoliko desetina osoba. Nikome od njih nakon saslušanja nije određen pritvor, ipak policija ima indicije o počiniocu ili počiniocima zločina.

Sagovornik “Vijesti” iz policije kazao je da su inspektori na saslušanje privodili osobe kriminogene prošlosti. Osim njih, izjave u svojstvu građanina dale su i pojedine komšije pokojne Raičevićeve.

Oko kuće u kojoj je pronađeno beživotno tijelo starice i juče je bila policijska traka, a lice mjesta objezbjeđivala je policija.

Galerija

Bonus video: