Brajušković: Moja priča još nije završena

"Zna Veselin Veljović ko je prebio Duška Jovaniovića. Neka kaže ko je. Zašto bježi od poligrafa?", kazao je Brajušković
112 pregleda 31 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2013. 19:16h

Pošto je u tužilaštvu ispričao, kako su i od koga takozvane "crne trojke" dobijale naređenja za obračunavanje sa neistomišljenicima bivši policajac Brajuško Brajušković kaže da tu priča nije završena.

"Moja priča je načeta i moja priča će završiti tamo gdje treba. Dozirano sam ispričao medijima da bi potencirao temu. I to dozirano je ispitivano", rekao je Brajušković za TV Vijesti.

Ostalo će, nada se, ispričati pred pravosudnim organima kojima, kako kaže vjeruje.

Brajušković jedva čeka i sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Raškom Konjevićem.

"Od njega tražim da zaštiti moju porodicu, koja nije u kući, jer ovdje nije bezbjedna", rekao je Brajušković.

On je kazao i da cijela Crna Gora zna da on nije prebio Duška Jovanovića.

"Zna Veselin Veljović ko je prebio Duška Jovaniovića. Neka kaže ko je. Zašto bježi od poligrafa? Neka nam samo po jedno pitanje postave po pitanju Duška Jovanovića".

Optužbe Veljovića i direktora ZIKS-a Miljana Perovića na svoj račun odbacuje, kao i navode predsjednika Sindikalne organizacije ZIKS-a Nenada Rakočevića da je u toj ustanovi bilo kriminala dok je on rukovodio Službom obezbjeđenja, a Božidar Vuksanović bio na čelu zatvora.

"Treba da žive opušteno, a ne da mi prijete indirektno, mafijaškim prijetnjama, da me nazivaju patološkim lažovom. Ja na njihove optužbe o tome da sam patološki lažov i da ne umijem da sastavim dvije rečenice odgovaram sa dubokim prezirom".

Brajušković poručuje da neće odustati.

"Njihova je želja da me tužilac osudi, a da se oni ne pojavljuju, da ja dođem u Spuž, odakle hiljadu odsto ne bih živu glavu iznosio. Oni ovo prebačaju na političke stvari", rekao je Brajušković.

Galerija

Bonus video: